Salg og sponsor for NSBK

Klubben vår er i vekst og vi ønsker å tilby våre medlemmer et så godt tilbud som mulig med nye opplevelser, arrangementer, både sentralt og lokalt og bidra til sosiale anledninger. 

I den forbindelse har vi opprettet en egen gruppe som skal jobbe med å skaffe sponsorer og salgsartikler. Et litt langsiktig mål er å kunne arrangere WUSB her i Norge.Vi har flotte og engasjerte medlemmer som ønsker å bidra, noe som vi er avhengig av for å lykkes med våre spesial utstillinger, kunne arrangere interessante kurs både sentralt og lokalt, få fagfolk til å skrive interessante innlegg i både bladet vårt og hjemmesiden. 

Alt dette koster penger og vi ønsker å skape engasjement og et ønske om at vi sammen skal skape den beste og mest aktive hundeklubben i NKK. 

Har du forslag til sponsorer eller ideer til salgsartikler, så ta kontakt via nyopprettet mailadresse:

Mailadresse til oss er: nsbk.salgogsponsor@gmail.com  

Kalendere for 2019

Nå selger vi kalendere med Sankt Bernhard fra oppdrettere i Norge 😊

Kjempefine gaver 😊

Kalenderen koster 200 kr + 38 kr i porto.

Inntil 3 kalendere koster det ca 74 kr i porto. Skal det sendes fler enn 3 stykk i samme pakke må dere si i fra dette når dere bestiller så en får sjekket porto for dette.

Vipps til vår konto: 539755
Eller sett inn på konto: 7874.05.75049
Merk med kalender og skriv deres navn.

Når du bestiller kalender, må det betales først. Ta bilde av at du har betalt og send inn med bestilling. Da går det fortere at du får en kalender i posten 😊

Bestilling av kalender sendes til nsbkredaktor@gmail.com.

Hilsen fra salg og sponsor gruppa 😊